Hoppa till huvudinnehållet

Vad är nytt

Hej 👋

Vi är stolta över att kunna tillkännage lanseringen av tre nya DeLaval Plus Analyzes-applikationer: Health Performance, Voluntary Milking Performance och Milking Performance.

Dessutom är Disease Risk nu också tillgängligt för dig om du har ett DeLaval Rotary and Parlor mjölkningssystem och har köpt DeLaval Plus Predictions.

🐄 Frivillig mjölkningsprestanda : Denna applikation gör det möjligt för dig att följa upp och övervaka din besättningsmjölksskörd.

🥛 Mjölkprestanda : Om du använder stallar och roterande system kan denna applikation vara ett värdefullt verktyg för att hantera din gård. Den kompletterar dina mjölkningsrutiner genom att ge dig omfattande analytiska insikter. Med den här applikationen kan du när som helst få en fullständig översikt över din mjölkningsprestanda genom användarvänliga och lättförståeliga grafiska nyckeltal.

🐮 Sjukdomsrisk : Även för dig som arbetar med ett DeLaval Rotary eller Parlor mjölkningssystem kan vi nu hjälpa dig att hitta kor som löper risk för mastit, ketos eller andra sjukdomar. Hälsovården beräknas varje dag och för varje ko under mjölkningsperioden.

💊 Hälsoprestanda : En frisk besättning är avgörande för att uppnå en hållbar hög produktion. Denna applikation utvärderar hälsan hos din besättning ur ett kort- och långsiktigt perspektiv för att hjälpa dig att förbättra hälsoprestandan på din gård genom att fokusera på juverhälsa, behandlingar och diagnoser.