Introduktion till varningar

Alerts är ett valfritt program i ditt DeLaval Plus- konto som hjälper dig att identifiera när en situation på din gård kräver uppmärksamhet. Applikationen skickar dig både larm och varningar. Du kommer åt och agerar på varningarna antingen genom den dedikerade smartphoneapplikationen Alerts eller genom applikationen i DeLaval Plus . Med ikoner och text berättar varningen hur allvarlig den är och från vilket område eller vilken enhet på din gård den kommer.

Du kan individuellt schemalägga alla användare som är inbjudna till din gård i DeLaval Plus för att få varningar. Schema för användarna skapas via Alerts -applikationen i ditt DeLaval Plus- konto. Du kan också skapa varningsprofiler som övervakar varningar som kommer från vissa områden, system eller enheter på din gård. Med de scheman och profiler som tilldelats användarna på din gård, får användarna bara de varningar de behöver under sin arbetstid. Om ingen är schemalagd att ta emot larm skickas alla larm vidare till gårdsägaren.

Applikationen Alerts syftar till konsekvens i den dagliga mjölkningen av dina djur och att meddela dig när kritiska förändringar inträffar på din gård. Applikationen hjälper dig också att förstå vilka områden, system eller enheter som upplever problem över tid.