Allmän beskrivning

Sync är en lokal applikation som körs på DelPro-datorn. Den utväxlar djurdata för specifika händelsetyper från din gård, konverterar de till ett landsspecifikt meddelande och skickar det till det nationella organet.

Med den här applikationen behöver du inte skriva in dina djurhändelser i tre olika system. I stället görs det bara en gång med Sync, som utför den erforderliga rapporteringen till den nationella myndigheten.

I Sync finns också alternativet att automatisera sändningen av händelserna. Du kan välja vad som ska utlösa att händelsen skickas, efter tid, antal händelser eller blandat beroende på vilket som kommer först. På samma sätt går det att importera data från den nationella databasen, till exempel alla besättningar med djurdata.

Licensen för applikationen och abonnemanget hanteras av DeLaval Plus-lösningen. Applikationen kontrollerar var 24:e timme om abonnemanget på DeLaval Plus är giltigt. Teknikern kan installera och konfigurera applikationen utan ett aktiverat abonnemang.

Alla händelser lagras i en krypterad databas på din DelPro-dator.