DeLavals fjärranslutning mot gård RFC kräver nu multifaktorautentisering

För att skydda personlig information och för att följa branschstandard för cybersäkerhet kommer multifaktorautentisering att vara obligatorisk för alla användare av applikationen LogMeIn , en del av Remote Farm Connection från den 28 oktober 2024.

Efter detta datum måste du ange inte bara användarnamn och lösenord, utan även en sexsiffrig kod när du loggar in.

Koden tillhandahålls via en autentiseringsapp. Om du redan har en aktiv autentiseringsapp i din mobila enhet, fortsätt att använda den. Om du inte har en så rekommenderar vi appen LastPass Authenticator.