Tagghanteringsrapporten

Använd Tagghanteringsrapporten för att bättre överblicka alla dina taggar i DelPro FarmManager. Med den kommer du att kunna se status för alla taggar aktiverade på din gård så att du kan vidta åtgärder beroende på situationen.

Med Tagghanteringsrapporten filtrerar du enkelt och snabbt de olika flikarna och hittar din problemtagg snabbare och mer effektivt. Du kommer att se följande filterflikar:

• Alla taggar

• Förlorade taggar

• Okända taggar

• Batterinivå

• Ingen position (endast i BA300).

Inuti dessa filter kan det finnas fler filterflikar som visas. För varje filtrerat alternativ visas en rekommenderad åtgärd. Den kan nås genom att trycka på informationsikonen om mer information finns tillgänglig.

Du hittar din ko genom att skriva hennes nummer eller tagg-ID i sökrutan. Du kan också sortera kolumnerna i Tagghanteringsrapporten från lägsta till högsta eller senaste till äldsta datum.