Beskrivning av applikationsinställningarna

Du kan konfigurera den frivilliga väntetiden på din gård, baslinjen för dina KPI-rapporter och ditt val av geografiskt riktmärke i grundinställningarna i Reproduction Performance RePro . Det här är en beskrivning av hur du kommer åt inställningarna i Reproduction Performance RePro .

1. Öppna Reproduction Performance RePro för din gård i DeLaval Plus .

2. Tryck på inställningsikonen (N).

➜Inställningsdialogen öppnas.

inställningar

1. Om det behövs, tryck på Återställ till standardinställningar för att återställa alla inställningar till deras standardvärden.

2. Ändra vid behov dagarna för Frivillig vänteperiod i fälten 1:a laktation (50-100) och/eller 2:a laktation (50-100) (standardvärdet är 50 dagar).

3. I listan Baseline-rapportbas väljer du tiden för din baslinjerapport.

Välja från:

• Före HN/RePro

• Eller

• 6 månader sen

• Eller

• 1 år sedan

• Eller

• 2 år sedan

• Eller

• 3 år sedan

4. I listan Geografisk grund väljer du den referensregion som du vill jämföra din gård till.

Välja från:

• Välj Eget land för att jämföra din gård mot andra Herd Navigator- eller VMS V310-gårdar i ditt land.

• Eller

• Välj Alla för att jämföra din gård med andra Herd Navigator- eller VMS V310-gårdar i världen.

5. Tryck på Spara inställningar .

Dina inställningar sparas och inställningsdialogen stängs.