Återställa ditt lösenord

Proceduren nedan visar hur du kan återställa ditt lösenord i DeLaval Plus och ställa in ett nytt.

1. Öppna din webbläsare, logga in på DeLaval Plus och tryck på fortsätt.

2. När du uppmanas att ange ett lösenord, välj alternativet Glömt lösenord.

3. Du kommer att dirigeras till sidan för återställning av lösenordet, där du kan trycka på Återställ mitt lösenord. Ett e-postmeddelande som innehåller en kod för återställning av lösenord skickas från noreply@delaval.com till din e-postadress.